• Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Kinderfiets 3 jaar

De hier getoonde kleine maat fiets voor 3 jaar met 12 inch banden biedt je een ruime keuze aan moderne kinderfietsjes.

Onze services

  • Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Kinderfiets vanaf 3 jaar met 12 inch banden

Van stoere jongensfietsen, snoezige meisjesfietsen tot tijdloze retromodellen die je tegenkomt bij de Puky kinderfiets. Bij alle fietsen van 3 jaar is een kinbeschermer met naam leverbaar. Kinderen vinden hun naam op hun eigen speelgoed altijd onwijs gaaf en tegelijkertijd weet iedereen van wie deze mooie fiets is. Naast leuke opsmuk hebben we natuurlijk ook praktische en vooral veilige accessoires voor onze kinderfietsen, zoals een fietsleerhulp, zijwieltjes en fietshelmen.

Welke maat voor mijn 3-jarige?

Regelmatig worden wij benaderd met de vraag: welke wielmaat is ideaal voor een kinderfiets van 3 jaar? Het is tenslotte best spannend als je peuter aan zijn eerste echte fiets begint. Fietsen op straat is toch heel wat anders dan een beetje rondpeddelen met een loopfiets in de tuin. Om je kind al vanaf het begin op een goede manier te leren fietsen, is het belangrijk dat je de juiste fietsmaat koopt.

Of je nu een jongens- of meisjesfiets zoekt, de maatvoering is gelijk. De fietsjes voor driejarigen hebben 12 inch wieltjes. Is je kind uitzonderlijk lang of begint het wat later met fietsen, is het verstandiger te kijken naar een grotere wielmaat. Ga er daarom niet blind vanuit dat een eerste fiets altijd 12 inch moet zijn. In ons aanbod vind je naast de 12 inch fietsen ook grotere modellen van 16 of 18 inch, voor de al wat grotere of oudere kinderen.

Collectie kinderfietsen 3 jaar

Wij bieden een ruime keuze aan kinderfietsen van 3 jaar, zodat er voor elk kind een perfecte fiets is die past bij zijn of haar stijl en persoonlijkheid. De fietsen die wij aanbieden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, en zijn ervoor gemaakt om zelfs de meest avontuurlijke ritten te doorstaan. Al onze kinderfietsen zijn optioneel te voorzien van stevige zijwieltjes, die extra ondersteuning bieden tijdens het leerproces. Deze zijwieltjes kunnen eenvoudig worden verwijderd wanneer het kind er klaar voor is. 

Wij bieden kinderfietsen in een verscheidenheid aan levendige kleuren aan, zoals groen, roze en blauw. Zo kan je het perfecte fietsje kiezen dat past bij de persoonlijke smaak van jouw kleintje. Met verstelbare zadel- en stuurhoogtes kunnen onze fietsen een paar jaar meegroeien met jouw kind, zodat ze er lang plezier van kunnen hebben. 

Waarom kiezen voor onze kinderfietsen?

Als je op zoek bent naar de perfecte kinderfiets voor een 3-jarige, dan zijn er talloze redenen om te kiezen voor onze uitgebreide selectie. Bij al onze fietsen is de veiligheid van jouw kind de hoogste prioriteit. Alle fietsen zijn voorzien van betrouwbare remmen, en zijwieltjes of een kinbeschermer zijn optioneel beschikbaar op ons gehele assortiment. Ook zitten er op onze fietsen veiligheidshandvatten, die ervoor zorgen dat de handjes van je kind niet zomaar van het stuur afglijden.

Bovendien zijn onze 12-inch fietsen speciaal ontworpen met de behoeften van jonge kinderen in gedachten. Ze zijn gemakkelijk op- en af te stappen en bieden een comfortabele rijervaring. Zo kunnen de kleintjes vol vertrouwen en met veel plezier op avontuur gaan. 

Daarnaast hebben onze 12-inch kinderfietsen een breed scala aan kleuropties, waaronder prachtig groen, betoverend roze en stoer blauw. Zo kunnen de jonge fietsers hun eigen stijl kiezen en vol trots hun nieuwe fiets aan vrienden en familie tonen. 

De meest complete peuterfiets

Wij bieden je een ruime keuze uit de meest complete fietsen voor 3 jarigen; snoezige meisjesfietsen met een fijne lage instap en stoere jongensfietsen in sportieve kleurtjes. Omdat je kindje best nog wel kwetsbaar is, heeft elk van onze peuterfietsen de optie voor een kinbeschermer met naam voor op het stuurtje. Bij de gemiddelde peuterfiets ontbreekt het vaak aan veiligheidshandvatten. Onze complete kinderfietsen zijn hier wel van voorzien. Onze 12 inch fietsjes beschikken over comfortabele luchtbanden met autoventiel, voor- en achterspatborden, lichtgewicht aluminiumvelgen en een volledig gesloten kettingkast. Als je een fiets uitzoekt voor je 3-jarige peuter, is het fijn als deze er niet binnen no-time uitgegroeid is. Onze fietsen groeien mee, want het stuur en zadel zijn in hoogte verstelbaar. 

© 2024 KinderfietsXL.nl is onderdeel van XLShop