• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Kinderfiets 3 jaar

Kinderfietsen geschikt vanaf 3 jaar.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Kinderfiets 3 jaar

De hier getoonde kleine maat fiets 3 jaar bied je een ruime keuze aan moderne kinderfietsjes. Van stoere jongensfietsjes, snoezige meisjesfietsjes tot tijdloze retromodellen die je tegenkomt bij de Puky kinderfiets 3 jaar.  Sommige modellen leveren we inclusief een aantal accessoires, zoals de Yipeeh fietsjes. Bij anderen kun je een fietsmandje of cijferslot los mee bestellen. Bij alle fietsen 3 jaar is een kinbeschermer met naam leverbaar. Kinderen vinden hun naam op hun eigen speelgoed altijd onwijs gaaf en tegelijkertijd weet iedereen van wie deze mooie fiets is. Naast leuke opsmuk hebben we natuurlijk ook praktische en vooral veilige accessoires voor onder andere de Puky kinderfiets 3 jaar, zoals een fietsleerhulp, zijwieltjes en een veiligheidsvlaggetje.

Fiets 3 jaar

Het is vaak rond hun derde jaar dat kinderen aan hun eerste echte trapfiets beginnen. Hun motoriek is op die leeftijd voldoende ontwikkeld om een goede balans te bewaren en tegelijkertijd meer dan een motorische handeling tegelijk uit te kunnen voeren. Het meest lastige bij de aanschaf van zo’n eerste fietsje is, welke maat je nodig hebt. Een kinderfiets kopen, kan namelijk niet op de groei. Met een te grote maat fiets 3 jaar kan je kindje niet goed leren fietsen. Met een te klein fietsje heeft het slechts kortstondig plezier en is daarom zonde van je geld.  Mocht je willen weten welke kinderfiets 3 jaar hoeveel inch banden nodig heeft, meet je voor aankoop eerst de lichaamslengte van het kind. Driejarige peuters hebben gemiddeld een lengte van 95-105 cm. Om erachter te komen welke beenlengte het kind moet hebben voor onze kinderfietsen 3 jaar en hoeveel inch de wielen dan zijn, kijk je het best bij de producteigenschappen, van het fietsje van je keuze. 

Beste kinderfiets 3 jaar

Mocht je er niet uitkomen welke maat kinderfiets voor 3 jaar nu het beste is, helpen we je graag. Ons kleinste kinderfietsje bijvoorbeeld, is de Puky 3 jaar. Een solide en mooi vormgegeven genderneutraal fietsje, voor kinderen met een lichaamslengte tussen de 95 en 105 cm. Het is uitgevoerd in stevig staal, heeft een terugtrap- en handrem. Zo kan het veilig remmen door terug te trappen, maar ook alvast aan de handrem wennen, voor als het na een paar jaar overgaat op een grote mensen fiets.

Het fietsje heeft 12 inch luchtbanden met aluminium spaakvelgen en weegt net nog geen 8 kg. Zowel het zadel als het stuur kun je in hoogte verstellen. Het is een mooie maat fiets voor 3 jaar. Naast de Puky kinderfiets heb je bij ons ook de keuze uit een Yipeeh fiets 3 jaar. Ook de Yippeeh’s zijn mooie degelijke kinderfietsen en bij ons in diverse kleuren en stijlen verkrijgbaar.  

Contact

KinderfietsXL.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-870109
Contact
Facebook

© 2023 KinderfietsXL.nl is onderdeel van XLShop