• Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Puky fiets

Dit bekende Duitse speelgoedmerk fabriceert al jaren kinderfietsen van hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse maten, zoals 12 inch, 16 inch en 18 inch.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Populair merk kinderfiets

Puky fietsen zijn enorm populair. Dit is natuurlijk niet voor niets. Stevig, comfortabel, veilig en betrouwbaar maar ook hip en trendy. Dat zijn de kinderfiets modellen van dit bekende merk. Pluspunten die ervoor zorgen dat een Puky fiets zeer gewild is. 

12, 16 en 18 inch

Om iedereen een passende kinderfiets te kunnen bieden, heben wij een ruim aanbod met Puky fiets modellen. Startende jonge fietsers beginnen meestal met een 12 inch kinderfiets. Deze maat is ideaal voor fietsers vanaf 3 jaar. Eventueel voorzien van zijwielen of in combinatie met een fietsleerhulp. Zodra kinderen het fietsen eenmaal geleerd hebben, kan er doorgestroomd worden naar een 16 en 18 inch fiets. Een 16 inch fiets is geschikt voor 4-jarigen, terwijl een 18 inch fiets het beste aansluit bij een 5-jarige. Ook bij deze fietsen is het mogelijk om zijwieltjes als optie bij te bestellen. 

Aluminium of staal

Voor alle maten zijn zowel aluminium als stalen fietsen verkrijgbaar. Allebei de materialen hebben zo zijn eigen voordelen. Zo is een Puky fiets van aluminium bijzonder licht van gewicht. Een stalen fiets daarentegen kan goed tegen een stootje. Beide soorten zijn verkrijgbaar in leuke kleurstellingen en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Mocht je niet zeker zijn van het materiaal, dan is dit altijd te vinden op de productpagina onder de kenmerken. 

Hoogwaardige kwaliteit

Stuk voor stuk zijn de Puky fiets modellen van uitstekende kwaliteit. Een reden te meer om te kiezen voor een fiets van dit merk. Gemaakt van hoogwaardige materialen en doordoor geschikt voor jarenlang gebruik. Een pluspunt dat ervoor zorgt dat deze fietsen duurzaam te noemen zijn. 

Online bestellen

Ook overtuigd van de kwaliteiten van een Puky fiets? Bekjik dan ons ruime aanbod en bestel de kinderfiets van jouw keuze snel en gemakkelijk online in onze shop. Dankzij onze snelle levertijd mag je jouw favoriete Puky fiets snel thuis verwachten.

© 2024 KinderfietsXL.nl is onderdeel van XLShop